Termeni si conditii

Va multumim pentru interesul dumneavoastra in munca noastra! Comanda dumneavoastra prin www.floriavalanche.ro sau prin telefon reprezinta acceptarea implicita a urmatoarelor conditii:

Drepturi de autor
Toate imaginile prezentate pe www.floriavalanche.ro sunt proprietate a companiei SC Avalanche Events SRL. Preluarea lor fara acordul nostru in scris este ilegala si va fi semnalata ca atare.

Politica de refuz/acceptare a comenzii
Pot aparea situatii de forta majora in care compania noastra poate refuza o comanda. Consultantii FloriAvalanche va vor contacta personal pentru a va informa despre anularea si/sau rambursarea platii respectivei comenzi prin aceeasi metoda de plata folosita de client.
Toate preturile afisate pe site includ TVA.

Anularea sau schimbarea comenzii de catre client
Va puteti razgandi in legatura cu comanda plasata cu minim 24 ore inainte de ziua livrarii.
-Anularea comenzii se va face telefonic la 0758880809.
-Daca o comanda a fost deja transmisa in productie atunci ea nu mai poate fi anulata!
-Intotdeauna incercam sa acomodam orice cerinta de ultim moment, insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu 48 de ore inaintea livrarii.
-O data ce comanda a fost data in productie, schimbarile nu mai sunt posibile.
-Pentru comenzile ce depasesc 1.000 lei ne rezervam dreptul de a solicita un avans ce consta in 20-30% din valoarea comenzii.
-Va rugam de asemenea sa luati in considerare ca in perioadele cu comenzi intense (Craciun, 1-8 martie, Sf Valentin etc) nu garantam posibilitatea de a anula comenzile in mai putin de 24 ore pana la data livrarii.

Rezolvarea problemelor legate de plata
Pentru platile efectuate in contul FloriAvalanche va vom ruga sa ne trimiteti dovada platii pe adresa de email office@FloriAvalanche.ro pentru a confirma comanda Dumneavoastra.
Platile facute in afara orelor de program si eventualele probleme care pot aparea pot intarzia comanda si, desi regretam orice intarziere, nu detinem controlul acestor situatii si nu vom opera rambursarea platii.

Aranjamente florale si disponibilitatea lor in functie de anotimp In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa va contactam pentru acord.
Plantele de suport (frunze, verdeata) si vasele pot fi schimbate fara instiintare anterioara avand in vedere ca ceea ce este afisat pe site este cu titlu de prezentare.
Daca nu reusim sa va contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu dumneavoastra, va trebui sa consideram ca avem acordul dumneavoastra implicit.

Aranjamente deteriorate
Aranjamentele florale sunt transportate cu grija si sunt alcatuite din materie prima de calitate. Se poate insa intampla in foarte rare ocazii ca aranjamentele sa nu ajunga in cea mai buna stare la destinatar.
Daca acest lucru se intampla va rugam sa ne contactati pentru a va rambursa plata sau pentru a va oferi o noua livrare gratuita pentru o data ulterioara.

Garantii oferite de noi
Pentru produsele si serviciile care se afla sub controlul nostru va oferim garantia rambursarii totale a platii sau oferirea unor vouchere cadou in contravaloare daca:
-Nu s-a facut sau s-a intarziat livrarea la data agreata cu dumneavoastra din motive care privesc strict FloriAvalanche.ro.
-Produsele primite de destinatar au fost deteriorate. Va putem rambursa plata in conditiile returnarii produsului deteriorat.
-Nu putem sa onoram comanda dumneavoastra din motive care privesc strict FloriAvalanche.ro, va vom returna banii.
-A fost livrat produsul gresit. O sa va rugam sa ne semnalati greseala, iar noi vom retrimite comanda dumneavoastra.

Dorim sa va reamintim ca singurele optiuni de compensare sunt rambursarea sumei platite sau vouchere cadou pentru achizitii viitoare, orice alta forma de compensare nu este subiect de negociere.

Regimul ofertelor speciale
-Ocazional, putem oferi produse cu pret redus. Aceste oferte sunt valabile numai in perioada mentionata si nu constituie o oferta permanenta.
-Daca un client cumpara un produs care devine subiectul unei oferte reduse ulterior, pretul la momentul achizitiei are prioritate.
-Nu putem face reduceri pentru produse deja cumparate.

Folosirea datelor personale folosite in comunicarea cu www.floriavalanche.ro
Sunt situatii in care este extrem de important sa luam legatura cu dumneavoastra pentru a va oferi comanda dorita. De aceea va rugam ca datele oferite in crearea contului personal sa fie actuale si corecte.
Pretuim discretia si increderea acordata si va asiguram ca nu inchiriem sau vindem bazele noastre de date! Pentru mai multe detalii va invitam sa consultati politica noastra de securitate a datelor.
-Numele
-Adresa de email - Folosim acest canal pentru a face corectii legate de comanda, pentru a va comunica schimbarile sau pentru a va consulta in legatura cu aspecte neplanificate.
-Numarul de telefon (fix si/sau mobil). In cazul in care este nevoie sa va contactam urgent vom folosi acest canal.


POLITICA DE SECURITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL PRINCIPIILE PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu buna-credinta si în conformitate cu dispozitiile legale în vigoare.
2. Datele cu caracter personal sunt colectate numai în scopuri determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara nu va fi incompatibila cu aceste scopuri.
3. Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii sunt adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate.
4. Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii sunt exacte si, daca este cazul, actualizate.
5. Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decât este necesar pentru realizarea scopurilor în care au fost colectate.
6. Datele cu caracter personal se prelucreaza în conformitate cu drepturile persoanei vizate prevazute de Legea 677/ 2002.
7. Se vor lua masurile necesare pentru ca datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului în care sunt colectate si pentru care vor fi prelucrate, sa fie sterse sau rectificate.
8. Se vor lua masurile tehnice si organizatorice (procedurale) adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.
9. Datele cu caracter personal nu pot fi transferate catre o tara sau teritoriu din afara UE si SEE, decât în conditiile în care acea tara sau teritoriu asigura un nivel de protectie adecvat pentru protectia drepturilor si libertatilor persoanei vizate în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.
10. SC Avalanche Events SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de clien?i în scopul comercializarii de produse florale in mediul online. Datele nu vor fi dezvaluite altor destinatari. O parte din date (adresa e–mail, nr. de telefon) vor fi folosite pentru a-i ?ine la curent pe clien?i cu activitatea noastra. Clien?ii care pun la dispozi?ie datele cu caracter personal beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
De asemenea, au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care îi privesc si sa solicite stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi, se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Avalanche Events SRL.
De asemenea, le este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.